Ouderportaal

Groepen

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Schoolvoetbal groepen 7-8 De jongens van groepen 7-8 zijn tweede geworden op het schoolvoetbaltoernooi! Wat een mooie pres ... Lees meer »
Schoolvoetbal Op het voetbaltoernooi was het erg leuk. Er was een team van meisjes 7/8 en van de jongens 7/8. ... Lees meer »
Waterles Evides Vandaag kregen de groepen 7-8 een gastles van Evides. Zij hebben geleerd hoe belangrijk (schoon) ... Lees meer »
"Uitbreiding van het olifanten verblijf" lessen )&O Libanon Lyceum Beste ouders/verzorgers,Voor kinderen met een VWO-advies is het mogelijk om deel te nemen aan cu ... Lees meer »
Toets DaVinci Beste ouders/verzorgers,Helaas is in de laatste nieuwsbrief uit de groep de toets voor DaVinci ( ... Lees meer »
Bedankje van juf Petra Beste ouders en kinderen,Bedankt voor alle prachtige bloemen en tekeningen. ... Lees meer »
Scholenmarkt Beste ouders,Per abuis is er in de nieuwsbrief van vorige week een verkeerde datum genoemd voor ... Lees meer »
Bezoek Emmaus College 29-01-2019 Beste ouders/verzorgers van groep 8,Wij willen u er aan herinneren dat de kinderen van groep 8 d ... Lees meer »
Studiereis meester Robin Beste ouders/verzorgers.In de week van maandag 21 januari a.s. zal ik een studiereis naar Londen ... Lees meer »
Bezoek Roncalli mavo Vanmiddag hebben wij het Roncalli bezocht. Samen op de fiets! We hebben getekend, Engels gehad e ... Lees meer »
 
Pagina 1 van 3Eerste   Vorige   [1]  2  3  Volgende   Laatste   
Log in Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | Heutink ICT