Ouderportaal

Groepen

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
"Uitbreiding van het olifanten verblijf" lessen )&O Libanon Lyceum Beste ouders/verzorgers,Voor kinderen met een VWO-advies is het mogelijk om deel te nemen aan cu ... Lees meer »
Toets DaVinci Beste ouders/verzorgers,Helaas is in de laatste nieuwsbrief uit de groep de toets voor DaVinci ( ... Lees meer »
Bedankje van juf Petra Beste ouders en kinderen,Bedankt voor alle prachtige bloemen en tekeningen. ... Lees meer »
Scholenmarkt Beste ouders,Per abuis is er in de nieuwsbrief van vorige week een verkeerde datum genoemd voor ... Lees meer »
Bezoek Emmaus College 29-01-2019 Beste ouders/verzorgers van groep 8,Wij willen u er aan herinneren dat de kinderen van groep 8 d ... Lees meer »
Studiereis meester Robin Beste ouders/verzorgers.In de week van maandag 21 januari a.s. zal ik een studiereis naar Londen ... Lees meer »
Bezoek Roncalli mavo Vanmiddag hebben wij het Roncalli bezocht. Samen op de fiets! We hebben getekend, Engels gehad e ... Lees meer »
Montessori Lyceum Rotterdam Beste ouders/verzorgers,In de bijlage informatie over,  en een uitnodiging voor opendagen/voorli ... Lees meer »
Voorlichtingsavond/Opendag Erasmiaans gymnasium Beste ouders/verzorers,In de bijlage een uitnodiging van het Erasmiaans gymnasium m.b.t. een voo ... Lees meer »
Tweetalig onderwijs Comenius College Beste ouders/verzorgers,Bijgaand een uitnodiging voor leerlingen met een havo-, havo/vwo of vwo- ... Lees meer »
 
Pagina 1 van 2Eerste   Vorige   [1]  2  Volgende   Laatste   
Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | web2work